BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da marketin müdür yardımcısı kasiyeri dövdü! Kavganın sebebi: Salça!

Konya’da marketin müdür yardımcısı kasiyeri dövdü! Kavganın sebebi: Salça! 

16 Aralık 2020
Konya’da marketin müdür yardımcısı kasiyeri dövdü! Kavganın sebebi: Salça!

Konya’da bir zincir market şubesinde kasiyer olarak çalışan evli ve 2 çocuk annesi H.Ş. (28), öğle yemeği tartışmasında sorumlu müdür yardımcısı tarafından market içerisinde tekme-tokat dövüldüğü iddiasıyla şikâyetçi oldu.

İddiaya göre; Konya’nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesinde bulunan market şubesinde kasiyer H.Ş, yaptırılacak öğle yemeğinin salçalı yapılması yönünde fikrini söyledi. Bunun üzerine marketin sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban, genç kadına kasada müşteri varken hakaret içeren sözler söyledi. Müşteri gittikten sonra kasa bölümüne gelen Daban, H.Ş.'ye tekme-tokat saldırdı.

MÜDÜRÜN YANINDA BİLE VURDUĞU İDDİASI

H.Ş. emniyette verdiği ifadesinde dayak anını şu sözlerle anlattı:

"İş yerinde öğle yemeği yaptırmak konusunda Oğuzhan ile aramızda tartışma çıktı. Ben yemeği salçalı yaptıralım dedim. Oğuzhan ise bana ve diğer kasiyer arkadaşıma, 'Yemek işini bana bırakın, karışmayın, kesin çenenizi' dedi. Bu arada kasada müşteri alıyordum. Ben de şaka amaçlı 'yolarım seni' dedim. Müşteri kasadayken bana 'Seninle görüşeceğiz' dedi ve gitti. Kasadaki işim bittikten sonra Oğuzhan yanıma geldi. 'Sen müşterinin yanında benimle nasıl konuşuyorsun? Sen kim olduğunu önce bir öğren' dedi. Ben de kendisine, 'Asıl sen müşterinin yanında yanlış davranıyorsun' dedim. Bu konuda daha önce de uyarıldığını kendisine söyledim. Oğuzhan bana, 'Sen buraya gel. Aşağıya in sana ne olacağını göstereceğim' dedi. Ben de cam balkonun altından geçip Oğuzhan'ın yanına gidiyordum. 'Sen kim oluyorsun da benimle bu şekilde konuşuyorsun' dedim. Elleri ile başımı geriye doğru itti. Yüzüme yumruk attı. Karnıma ve sol baldırıma doğruda tekme attı. Çenemden tutmaya çalıştı. Kasiyer arkadaşım da sakin olun diye bizi ayırmaya çalıştı. Mağaza sorumlusu Oğuzhan'ı yanına çağırdı ve neler olduğunu sordu. Oğuzhan küfür ederek yanımıza geldi. Tekrar tekme ve yumruk ile bana vurdu. Daha fazla darbe almamak için kendimi savundum. Ben kendisine kötü söz söylemedim ve vurmadım. Şehir Hastanesine giderek tedavi oldum. Darp raporu aldım. Şikâyetçiyim" dedi.

Şikâyet üzerine Oğuzhan D. hakkında adli işlem başlatıldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Sabah

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.