banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de bisikletçiler sağlıkçılar için pedal çevirdi

Seydişehir de bisikletçiler sağlıkçılar için pedal çevirdi 

15 Aralık 2020
Seydişehir de bisikletçiler sağlıkçılar için pedal çevirdi

Seydişehir Kaymakamlığı Pandemi ile Mücadele Koordinatörlüğü ve Seydişehir Belediye Başkanlığı öncülüğünde, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (SEBİDOS) tarafından düzenlenen sağlık çalışanlarına destek için bisiklet turu düzenlendi.
Kaymakamlık önünden başlayan bisiklet turuna Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Pandemi ve Filyasyon koordinasyon Başkanı Ferhat Tükel, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Ali ÖZ, dernek üyeleri ve gönüllü vatandaşlar katıldı.
Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN: ‘’Uzun bir dönemdir hem Türkiye'yi, hem dünyayı etkisi altına almış olan Covid-19 salgınına dikkat çekmek amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Sağlık çalışanlarının yanında yer aldığımızı, onları her zaman hatırladığımızı ve unutmadığımızı temsilen gösterebilmek adına, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile birlikte, anlamlı bir çalışmaya imza atmak istedik. Halkımızın sağlığı için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.
Salgın sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız oldu. Onlara da Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.
Hükümet Meydanı’ndan başlayan ve birçok bisiklet sporcusunun katıldığı sağlık çalışanlarına destek turu Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tamamlandı.
Seydişehir Devlet Hastanesi önünde son bulan bisiklet turu sonunda sağlık çalışanları, kendilerine destek veren bisiklet sporcularını alkışlayarak teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.