BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakamlıkta Kadına yönelik Şiddet toplantısı

Kaymakamlıkta Kadına yönelik Şiddet toplantısı 

25 Kasım 2020
Kaymakamlıkta Kadına yönelik Şiddet toplantısı

Seydişehir Kaymakamlığında Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İçişleri Bakanlığının 13.11.2020 tarihli ve 18848 sayılı Genelgesi kapsamında Kadına yönelik Şiddet toplantısı yapıldı.
Kadına yönelik şiddetin en önemli insan hakkı ihlallerinden biri olması, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi için; ‘’ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı’’ hazırlanmış ve bu plan doğrultusunda ‘’ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kurumsal İşbirliği ve Eşgüdümün Arttırılmasına Dair Protokol’’ imzalanarak, ciddi bir seferberlik başlatılmıştır.
‘’ 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde toplumsal farkındalığın arttırması, koordinasyon ve işbirliği güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması için Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Cumhuriyet Savcısı Huriye DEMİR, İlçe Emniyet müdürü vekili Komiser Yardımcısı Tuncer ALTAN, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya KOCA , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.