BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kur’an-ı Kerimin yaklaşık üçte birini KISSALAR teşkil eder.

Kıssalar: Geçmiş peygamber ve milletlerin hayat öyküleridir.

Kur’an’da anlatılan kıssaların hedefi; insanları Allah’a isyandan sakındırmak, kötü ahlaktan, çirkin adetlerden, bozuk görüşlerden uzaklaştırmak için öğütler verir, ibretler gösterir.

Yine Kur’an kıssaları; azgınlık ve zalimlikte Allah’ın sınırlarını aşmış kavimlerin korkunç akıbetlerini haber verir ki insanlar ibret alsın, ders çıkarsın.

 

KUR’AN AYETLERİNE GÖRE YAHUDİ KARAKTERİ

Kur’an’ın yaklaşık yüze yakın ayetinde İSRAİLLİLER anlatılır.

Geçmişin, günümüzün ve geleceğin en belalı kavmi İsraillilerdir.

Dünyaya YAHUDİLER kadar fitne ve bozguncu bir millet gelmemiştir.

Kur’an ayetleri bu lanetli kavmin huy ve karakterini açıkça ilan eder. Bunların metot ve ahlaklarını ortaya serer. Ve Müslümanları bunların şerrinden sakındırmak için ikaz ve uyarılar sunar.

MAİDE SURESİ 82: _ Çok şiddetli bir düşmanlıkla İslam’a düşmandırlar.

MAİDE SURESİ 62: _ Haram yemede birbirleriyle yarıştılar. Hz. Muhammed’e ve Kur’an’a

 –inatları ve hasetleri yüzünden- küfrettiler.

NİSA SURESİ 160-161: _ Rüşvet, aldatma, hilekârlık gibi azgın maddecilik ruhuna sahiptirler.

ARAF SURESİ 54: _ Altından yapılmış bir buzağıyı Tanrı edindiler.

MAİDE SURESİ 70: _  İnsanlardan birçoğunu Allah’ın dinine girmekten alıkoymuşlar, Peygamberleriyle inatlaşmışlar. Onları öldürmüşler.

ARAF SURESİ 55: _ Allah’ı açıkça görmedikçe Hz. Musa’ya inanmayacaklarını söylediler.

ÂLİ İMRAN SURESİ 75: _ Bile bile Allah’a karşı yalan söylerler.

NİSA SURESİ 155: _ Küfürleri yüzünden kalpleri üzerine mühür basılmış ve Allah’ın lanetine uğramışlardır.

MAİDE SURESİ 59-60: _ Allah’ın Rahmetinden uzaklaştırılmış, Allah’ın gazabına maruz kalmışlar. Pis maymunlar haline gelmek ve şehvetlerine bağlanmak konusunda domuzlar gibi olmuşlar.

ÂLİ İMRAN SURESİ 112: _ Yahudiler nerede olurlarsa olsunlar Allah’ın ahdine ve insanların gücüne sığınmadıkça, kendilerine aşağılık damgası vurulmuştur. Allah’ın hışmına uğramışlar, zillet ve miskinliğe mahkûm edilmişlerdir. Çünkü onlar, Allah’ın ayetlerini inkâr ediyorlar. Peygamberlerini haksız yere öldürüyorlar, zulüm ve azgınlıkta çok ileri gidiyorlardı.

 

BU HASIM MİLLET İYİ TANINMALI

Kur’an-ı Kerim ilan ediyor ki; Dinimize, Peygamberimize, kitabımıza ve Müslümanlara karşı en çirkin vekafirâne davranışta bulunanlar İsrail oğullarıdır.

Allah’ın ayetleri, Yahudilerin korkunç tehlikesini tebellüğ eder.

Çirkin ve vahşi işler icat eden bu kavmin iyi tanınması gerekiyor.

Kur’an’dan başka Yahudilerin kara tarihini, zulüm, yıkıcı ve vahşiyane rolünü kâfi derecede anlatabilen başka bir kaynak yoktur.

Kur’an’ın ifade ettiği gibi Allah’ın gazabı ve laneti bunlara musallat olmuştur.

Eski devirlerden bugüne kadar –iki bin senedir- bir yurt edinemediler, zelil bir vaziyette dünyaya dağıldılar. Tarih boyunca bulundukları her ülkede fitne dolabını döndürdüler. Gayet gizli ve izi belirsiz cinayetler, casusluk ve hıyanetler işlediler. Bütün Afrika ve Avrupa Devletlerinden sürüldüler, öldürüldüler ama asla uslanmadılar.

Bunların inandığı Allah kendi kabilelerinin ilahı olan YAHOVAdır.

TALMUT ve KABALA adlı kitaplara sıkı sıkıya bağlıdırlar. Bu kitaplar tehlikeli projeler üreten, sihir, büyü ve şeytan ilmi ile dolu olup tarihin bir numaralı dehşet ve korku kitaplarıdır.

Bugün işledikleri vahşet karşısında bütün insanlık vicdanı ayağa kalkacak, geçmişte kendi ülkelerindeki Yahudilerin fitneci, kan dökücü karakterlerini hatırlayacak ve bu vahşi kavme karşı tavır belirleyeceklerdir.

İsraillilerin dünyadan süpürülmeleri de Müslümanların eliyle olacaktır.

Avrupa ve Amerika iktidarlarının yardımına rağmen Yahudiler, Filistin’i ebedi yurt edinemeyeceklerdir. Hayallerindeki –ARZI MEV’UD- onların mezarı olacaktır.

Allah ve Resulünün vaadi böyledir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.