banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü taşındı !

 

06 Haziran 2024
Seydişehir  İlçe Nüfus Müdürlüğü taşındı !

 Seydişehir Nüfus Müdürlüğü; vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi yeni binasına  taşındı İlçemiz Kızılcalar Mahallesi Şehit Yaşar Kocabaş Caddesi No 1 ait binaya taşınmıştır.

Milyonlarca öğrenci hafta sonu yapılacak YKS’de üniversite hayali için ter dökecek. ÖSYM öğrenciler için haftasonu nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 08 ve 09 Haziran'daki 2024-YKS'ye girecek adaylardan, T.C. kimlik kartını kaybeden, kimlik kartında fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığından sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için sınav günlerinde il ve ilçe nüfus müdürlükleri belirli saatlerde hizmet verecek.

Buna göre, müdürlükler, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 08 Haziran Cumartesi 07.00-17.00 ve 09 Pazar 07.00-15.30 saatlerinde açık tutulacak

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.