banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Diyarbakır'da öğretmenlerin bulunduğu araç kaza yaptı!

Diyarbakır'da minibüsle çarpışan otomobildeki dört öğretmenden biri hayatını kaybetti, üçü yaralandı. 

25 Mayıs 2024
Diyarbakır'da öğretmenlerin bulunduğu araç kaza yaptı!

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencileri pikniğe götürmek isteyen öğretmenlerin bulunduğu otomobil ile minibüs çarpıştı. Olay, Diyarbakır-Elazığ kara yolunun Geyiktepe mevkiinde gerçekleşti. H.A. yönetimindeki 34 DDS 608 plakalı otomobil, Y.M.'nin kullandığı 23 HS 709 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde bulunan 4 öğretmen yaralandı ve yaralılar ambulanslarla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan R.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer üç öğretmenin tedavisi sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.