banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. 

23 Mayıs 2024
Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan bir pastaneye silahlı saldırı düzenlendi.

3 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ, 5 YARALI
Alınan bilgiye göre, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Olayda taraflardan Veli Hakan Karataş olay yerinde, Tamer Kazan ve Okan Güner kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan M.K, M.A, İ.A,, M.K, ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu.

İŞLETMECİ DAHİL 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çevik Kuvvet ve polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Çatışmada hayatını kaybedenlerin yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Bu kişilere olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Üsküdar Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede saat 20.10 sıralarında iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.