banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seyit Harun Veli Torunları Şahinbey’in Torunlarıyla Gönül Köprüleri Kuruyor

11 Mayıs-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep’ten on öğrenci, bir idareci ve bir öğretmen ilçemizde misafirimiz olacak. Aynı süreçte ilçemizden bir grup da Gaziantep Nizip’te misafir olarak bulunacak. 

11 Mayıs 2024
Seyit Harun Veli Torunları Şahinbey’in Torunlarıyla Gönül Köprüleri Kuruyor

Seyit Harun Veli Torunları Şahinbey’in Torunlarıyla Gönül Köprüleri Kuruyor

İlçemiz Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu koordinatörlüğünde ve Necibe Kemal Akdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu paydaşlığındagerçekleştirilen “Seyit Harun Veli Torunları Şahinbey’in Torunlarıyla Gönül Köprüleri Kuruyor” Projesi kapsamında bir hafta süre ile öğrenci değişim hareketliliği uygulanacak. Gönülden gönüle, bölgeden bölgeye köprüler kurulacak. İlçemize gelen öğrenciler gezi, panel, TEKNOFEST, SOSYALFEST, TÜBİTAK projeleri atölye çalışmaları, turnuva, uzay gözlem etkinliği, okul ve müze ziyaretigibi bir çok etkinlik yapmanın yanı sıra derslere katılacak. Misafir ekip 14 Mayıs Salı günü öğle yemeğinde Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Bey ile bir araya gelecek. Cumartesi günü ilçemize gelen öğretmen ve  öğrenciler  Seyit Harun Camisinde öğle namazı kaldılar,  Tınaztepe Mağaraları ve Kuğulu Park gezisi gerçekleştirdiler. Pazar günü Mevlana Türbesi ziyareti, Bilim Sanat Merkezi ziyareti gerçekleştirip semah gösterisine katılacaklar.Hafta içi “Benim Şehrim Etkinliği, Nuri Pakdil Paneli, Şiir Dinletisi, Futsal Karşılaşması, Şeydi Şifa Etkinliği gibi bir çok etkinlikte yer alacaklar.

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Kapsamında Öğrenci Hareketliliği Ülke Genelinde Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, 7 bölgeden onlarca okul,  yüzlerce öğrenci ve öğretmenin katıldığı “Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı”kapsamında öğrenci hareketliliği ülkemizgenelinde başladı. Birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek, bölgeler ve okullar arasında etkileşimi artırmak, gençleri geleneklerimiz ve milli kültürümüz bağlamında kaynaştırmak, okullarda uygulanan örnek çalışma, etkinlik ve projeleri, eğitim ve öğretim faaliyetlerini yaygınlaştırmakEvliya Çelebi Programının temel amaçlarından.

Misafirlerimize hoş geldiniz, şehrimize sefa getirdiniz diyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.