BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ankaranın En iyi Apartman Ve Bina Yönetimi Hizmeti

 

17 Nisan 2024
Ankaranın En iyi Apartman Ve Bina Yönetimi Hizmeti

Ankara'nın önde gelen mülk yönetimi firması olarak, site ve bina yönetimi alanında en kaliteli hizmetleri sunmaktayız. Profesyonel kadromuz ve geniş hizmet yelpazemizle sizlere Pmcgroup Olarak destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ankara'da Site Yönetimi: Mülk sahipleri ve ev sahiplerine huzur ve güven sunmayı hedefleyen profesyonel site yönetimi hizmetleri sunuyoruz. Her türlü ihtiyacınızı karşılamak için rutin bakımdan acil durumlara kadar yanınızdayız.

Ankara Site Muhasebe Hizmetleri: Finansal yönetimi en iyi şekilde sağlamak amacıyla uzman ekibimizle site muhasebe hizmetleri sunuyoruz. Gelir-gider raporlaması, aidat tahsilatı ve diğer muhasebe işlemleri konusunda sizlere destek veriyoruz.

Ankara'da Site Kat Mülkiyeti Hizmetleri: Site kat maliklerine yönelik mülkiyet hizmetleri sunarak yasal gerekliliklerinizi karşılıyor, mülk sahiplerinin haklarını koruyor ve site yönetimini sorunsuz bir şekilde yürütüyoruz.

Ankara'da Site Bakım ve Onarım Hizmetleri: Binanızın ve tesislerinizin uzun ömürlü olması için gerekli her türlü bakım ve onarım hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunuyoruz.

Ankara Profesyonel Site Yönetimi: Ankara'nın dört bir yanında profesyonel site yönetimi hizmetleri sunarak sitenizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Uzman ekibimiz ve özel çözümlerimizle yaşamınızı kolaylaştırıyoruz.

Daha fazla bilgi ve hizmetlerimizden yararlanmak için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.