BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde Kadir Gecesi Coşkusu

Kadir gecesinde vatandaşlarımız camilere akın ederek omuz omuza saf tuttu ve geceyi dualarla ihya ettiler. 

06 Nisan 2024
Seydişehirde Kadir Gecesi Coşkusu

Kadir gecesinde vatandaşlarımız camilere akın ederek omuz omuza saf tuttu ve geceyi dualarla ihya ettiler.

Her camimizde olduğu gibi Seyyid Harun Veli Camii'nde hazırlanan Kadir Gecesi özel programında vaazını müteakip Teravih namazı kılında ve Mevlid-i Şerif okundu, ilahi ve kaside dinletilerinden sonra eller dua için semaya açıldı.

Hacı Şaban Cengiz (Fabrika) Camii’nde ise Cengiz Holding tarafından tertip edilen iftar programına katılan İlçemiz Müftüsü Adem Bebek, Teravih namazı öncesinde Kadr Gecesi’nin Fazileti hakkında bilgi verdi.

Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluşu olan Kadir Gecesi’nin ihyası hususnda cemaati bilgilendirdi. Akabinde de Yatsı ve Teravih namazlarını kıldırdı.

Kılınan namazın ardından gerçekleşen duygu yüklü duada tövbe ve istiğfar edilirken, ümmeti Muhamed’in kurtuluşu ile dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm altında kalan Müslüman ve mazlumların huzura kavuşması içinde dualar edildi.

Namaz sonrası cami çıkışında hayırseverler tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.