BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE HAFIZLARA VE GENÇLERE İFTAR PROGRAMI

 

05 Nisan 2024
SEYDİŞEHİRDE HAFIZLARA VE GENÇLERE İFTAR PROGRAMI

İlçemiz Müftülüğünce, hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle, yatılı hafızlık Kur’an kurslarımızda öğrenim gören öğrencilere ve Müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğü çalışmalarına devamlı katılım sağlayan gençlere yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Merkez Kur’an Kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve iftar duası ile başlayan programda, İlçemiz Müftüsü Adem Bebek teşekkür, İlçemiz kaymakamı Cevdet Bakkal da tebrik konuşması yaptılar. Görevde olduğu sürede Kur’an kurslarımızın inşa ve ihyasına olan katkıları nedeniyle Emekli belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür edilerek Başkanlığımız yayınlarından kitap takımı takdim edildi. Akabinde, Seyyid Harun Veli Camii'nde hafız öğrencilerin imameti ve müezzinliğinde eda edilen Teravih Namazı ile program sona erdi.

Programa; İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ahırlı İlçe Müftüsü Ramazan Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile göreve başlayan ve yoğunluk sebebiyle katılamayan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na vekaleten Belediye Meclis Üyeleri ile Kur’an hizmetini desteklemeye devam eden emekli din görevlileri, kurs öğreticileri ve ögrenciler katıldılar.

Katılımcılarımıza ve desteklerinden dolayı hayırseverlerimize şükranlarımızı sunarız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.