BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DP ADAYI ABDULKADİR ÇATTAN 31 MART AÇIKLAMASI

DP SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDULKADİR ÇATTAN 31 MART SEÇİM SONUÇLARI İLĞİLİ AÇIKLAMASI 

03 Nisan 2024
DP ADAYI ABDULKADİR ÇATTAN 31 MART AÇIKLAMASI

DP  Seydişehir   Belediye   Başkan  adayı Abdulkadir Çat 31 Mart yerel   seçim Sonuçları ile ilğili  olarak sosyal medya  hesabından   bir açıklamada  bulundu. Çat  açıklamasında 

"Aziz hemşehrilerim; Millete rağmen siyaset olmayacağı düşüncesi ile sizlerin içerisinde bulundukları duruma göre harekete geçmek istek, talep ve iradenizi yüksek sesle işittirmek maksadı ile başlatmış olduğumuz süreç 31 Mart 2024 tarihi itibari ile sona ermiştir. Bu süreçte gittiğimiz tüm mahallelerimizde bizleri büyük bir nezaketle ağırlayan hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan ekip arkadaşlarıma, meclis üyesi adaylarımıza, genç ve kadın çalışma arkadaşlarıma üstün gayretlerinden dolayı minnettar olduğumu belirterek teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Bu vesile ile seçim süresi boyunca sahada çalışan tüm siyasi parti belediye başkan adayları başta olmak üzere meclis üyesi adaylarınada ayrıca teşekkür ederim.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda hemşehrilerimizin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendi yarışı önde tamamlamıştır. Şehrimizin geleceğinin iyi ve aydınlık olması tüm vatandaşlarımız gibi hiç kuşkusuz benimde en büyük temennimdir. Bu noktada seçim yarışını önde tamamlayan Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendiyi tebrik eder, görev süresi boyunca yapacakları tüm çalışmalarda başarılar dilerim.

Seçim süresi boyunca rahatsızlık verdiğimiz siz kıymetli hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.