BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yeniden Refah Partisi yeni Konya İl Başkanı

 

02 Nisan 2024
Yeniden Refah Partisi yeni Konya İl Başkanı

Yeniden Refah Partisi’nin Konya İl Başkanı Temel Peker, seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen sonrasında istifa ettiğini duyurmuş, “İcra kurulumuzla almış olduğumuz ortak karar neticesinde birlikte istifamızı kamuoyuna sunuyoruz.” ifadesini kullanmıştı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KONYA İL BAŞKANI MEHMET KÖSEOĞLU OLDU

Genel Merkezin Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı görevine atadığı isim belli oldu. YRP’nin yeni İl Başkanı Mehmet Köseoğlu oldu.

yeniden-refah-partisi-yeni-konya-il-baskanini-belirledi.jpg

MEHMET KÖSEOĞLU KİMDİR?

1958 yılında Konya’nın Altınekin ilçesinde doğdu. 1984 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi olarak mezun oldu. 1987 yılı Şubat ayında Konya Belediyesi Harita ve Emlak İstimlak Müdürlüğünde memuriyete başladı.

1989 yılında Konya Belediyesi Büyükşehir statüsü kazanınca Selçuklu Belediyesi Fen-İmar Müdürü olarak göreve başladı, 2,5 yıl bu görevi yürüttü.

1991 yılı Ekim ayında Karatay Belediyesi Başkan Yardımcılığına atandı. 1999 yılı Ağustos ayına kadar bu görevde devam etti.

Ağustos 1999 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına, 4 ay sonra da Genel Sekreterliğe atandı. Bu görevde 2004 yılı nisan ayına kadar 4,5 yıl bu görevi sürdürdü. Aynı tarihlerde Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Özel Büyükşehir Hastanesi A.Ş. yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulundu.

yeniden-refah-partisi-yeni-konya-il-baskanini-belirledi-001.jpg

Belediyecilik hizmetleri yanında sporla da yakından ilgilendi. 1997 yılından itibaren Konyaspor Kulüp Yönetiminde çeşitli kademelerde görev yaptı. 2002 yılında Konyaspor Kulüp Başkanlığına seçildi. Aynı yıl Konyaspor’u kayyumdan alarak Süper Lige çıkardı. 2004 yılı Ekim ayına kadar başkanlık yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Köseoğlu, Temel Peker’in istifası sonrası İl Başkanlığı görevine atandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.