BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“Sosyal Hizmet Merkezince Kıbrıs Gazisi Vefa Ziyareti Gerçekleştirildi

 

29 Mart 2024
“Sosyal Hizmet Merkezince Kıbrıs Gazisi Vefa Ziyareti Gerçekleştirildi

Türkiye'nin şanlı tarihinde önemli bir yere sahip olan Kıbrıs Barış Harekatı'nda görev almış kahraman gazilerimiz Mehmet ACAR ve Ahmet ÜNÜVAR, vefa dolu bir ziyaret ile onurlandırıldı. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTCİ ve meslek elemanları Kıbrıs gazilerine olan minnet ve şükranlarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında, gazilerimize devlet büyüklerimizin ve halkımızın selamları iletilirken, onların fedakarlık dolu mücadelelerine olan saygı ve minnet duyguları bir kez daha vurgulandı. Gazilerimiz, gösterdikleri kahramanlıkla Türkiye'nin onurunu korumuş ve barışın tesisi için önemli bir rol üstlenmişlerdir.

Vatan için canlarını ortaya koyan bu kıymetli gazilerimize yapılan vefa ziyareti, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha pekiştirmiş ve tarihimizin önemli bir dönemine olan bağlılığımızı yansıtmıştır. Gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarken, onların kahramanlık dolu hikayeleri ile gelecek nesillere ilham olmaya devam edeceğini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.