BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’nın dünya markası Torku'dan dolandırıcılık uyarısı

Konya’nın lider markası TORKU, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun adı kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını belirterek uyardı. 

27 Mart 2024
Konya’nın dünya markası Torku'dan dolandırıcılık uyarısı

Konya’nın dünyaca ünlü markası TORKU’dan önemli bir açıklama geldi.

Dolandırıcılara karşı uyarı yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun adı kullanılarak “Torku Yatırım Ortaklığı” başlığıyla bir girişim olduğu duyurusu yapılmış ve duyuru içerisine başvuru butonu eklenmiştir.

Bilgiler asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. "Torku Yatırım Ortaklığı" adı altında herhangi bir girişim kesinlikle söz konusu değildir. Konunun TORKU markamızla, genel başkanımızla ve kurumumuzla hiçbir alakası yoktur. İlgili paylaşımda geçen konular tamamen asılsızdır. Bu asılsız ve gayri ahlâki hususla ilgili her türlü yasal ve hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.”

Başkan Ramazan Erkoyuncu da aynı açıklaması sosyal medya hesabından yayımladı ve vatandaşları başvuru için tıklamamaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.