BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde"Yapay Zekâ Temelli Akıllı Kütüphaneler” haftası

"Yapay Zekâ Temelli Akıllı Kütüphaneler” temasıyla 25-31 Mart tarihleri arası kutlanacak olan 60. Kütüphane Haftası programı İlçemizde icra edildi. 

26 Mart 2024
Seydişehirde"Yapay Zekâ Temelli Akıllı Kütüphaneler”  haftası

"Yapay Zekâ Temelli Akıllı Kütüphaneler” temasıyla 25-31 Mart tarihleri arası kutlanacak olan 60. Kütüphane Haftası programı İlçemizde icra edildi.

İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Cevdet BAKKAL, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Mahmut Esat Anadolu Lisesinin ortaklaşa hazırladığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve oratoryo sergilendi. Etkinlikler kapsamında İlçemiz Kütüphanesinden en çok kitap okuyanların arasından çocuk, genç, yetişkin ve 65 yaş üzeri olanlara ödülleri Kaymakam BAKKAL tarafından verilmesinin ardından program sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.