BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ABDULKADİR ÇAT YORULMUYOR: BİZ BU SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ!

Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, Meclis Üyesi Adayları, Kadın Çalışma Ekibi, ve Genç Çalışma Ekibi ile birlikte şehrin her köşesinde çalışmalarına devam ediyor. Gittiği heryerde 55 mahalleye "Eşit ve Adil Hizmet" prensibi ile hazırlanan beyannamesinde ki projeleri anlatmaya devam ediyor. 

21 Mart 2024
ABDULKADİR ÇAT YORULMUYOR: BİZ BU SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ!

 KIZILCALAR MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ

 İlçemiz Kızılcalar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Seydişehir Hayvan Pazarı bulunduğu yerden taşınarak alan Kapalı Pazar Yeri'ne dönüştürülecektir. Vatandaş ve Esnaflarımızın modern bir alanda alışveriş yapmasını sağlayacak olan Kapalı Pazar Yeri'nin içerisinde Bebek Bakım Odası, Engelsiz Tuvaletler gibi yaşamı kolaylaştıracak donatılarda yer alacaktır. Butik dükkanlarında yer alacağı Pazar Yeri'nde vatandaşımız ve esnafımızın olumsuz hava koşullarına karşılık daha korunaklı bir alışveriş süreci geçirmeleri hedeflenmektedir. 


 CANLI HAYVAN PAZARI VE KESİM MERKEZİ

İlçemiz Kızılcalar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Canlı Hayvan Pazarı ve Kesim Merkezi, şehir merkezinin dışına taşınarak modern bir hale getirilecektir. Alıcı ve satıcıların modern ve hijyenik ortamda bir araya gelmesini sağlayacak olan merkezde denetlenebilirlik başta olmak üzere, kesimlerin İslami usullere uygun ve güvenli bir şekilde yapılması hedeflenmektedir.

 KUĞULU KUBBE EVLERİ

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kuğulu Mesire alanına yapmayı planladığımız KUBBE EVLERİ ile iç turizm ve ilçemizin tanıtımını artırmanın yanı sıra, ilçemizin sosyal, kültürel ve iktisadi açıdan gelişimine katkı sağlanması hedeflenmektedir. Dağ ve Göl Kubbe Evleri olarak iki farklı konseptte yapılacaktır.

 ILICA SEYİR TERASI VE RESTAURANTI

İlçemiz Alaylar Bir mahallesi sınırları içerisinde yer alan ılıca Tepesine yapılması planalanan seyir terası ile vatandaşlarımızın ve ilçemize gelen misafirlerimizin dinlenebileceği bir alan oluşturulması hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın aileleri ile gidebileceği bir restoranın da olacağı Ilıca Tepesi'nde kapalı çardak ve kamelyalar kurularak tepenin kış aylarında da kullanılması, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte kaliteli ve keyifli zaman geçirmeleri hedeflenmektedir. Çıkış yolu Arnavut kaldırımları ile döşenecek olan tepeye modern ve estetik bir görüntü kazandırılacaktır.


 SPOR KOMPLEKSİ

İçerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Merkezi, Sauna, Disiplin ve Mücadele Spor branşlarının yapılabileceği salonlar olan Spor kompleksi, dışarıdan gelecek takımlara sağlayacağı konaklama imkanı ile bölgenin bu donatılardaki tek kompleksi olma özelliğini taşıyacaktır. 25 oda 50 kişilik konaklama ihtiyacınıda karşılayacak olan kompleksin içerisinde futbol takımları için antrenman sahası da yer alacaktır. Bireysel ve Takım sporlarının da yapılabileceği spor kompleksi ile ülkemiz spor kulüplerinin şehrimizde kamp yapması, ulusal turnuva ve müsabakaların şehrimizde oynanması hedeflenmektedir. 

JELATİN ÜRETİM TESİSİ

İlçemiz OSB bölgesinde kurulması planlanan tesiste gıda, kozmetik, ilaç, fotoğraf ve boya endüstrisinde kullanılmak üzere SIĞIR DERİSİ VE KEMİKLERİNDEN Jelatin üretimi yapılacaktır. Bölgede yapılan hayvancılığa entegre kurulacak tesis ilk etapta yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayacak olup yatırımın geri dönüş süresi 48 ay olarak öngörülmektedir. Helal belgesine sahip üretimin yapılacağı tesisin öncelikli hedef pazarı Türkiye olup, orta ve uzun vadede Almanya başta olmak üzere diğer dünya ülkelerine ihracat yapması hedeflenmektedir. ilk etapta 80.000.000,00 TL yatırım ile başlayacak olan tesisin finansmanı Avrupa Birliği ve Bakanlık Hibe ve Destekleri, Kalkınma ajansı Kredileri ve Belediyenin Özkaynakları ile gerçekleştirilecektir

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.