BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALiP DEMİREL LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİ KURACAĞIZ

 

18 Mart 2024
BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALiP DEMİREL LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİ KURACAĞIZ

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel tarım ve ticaret sektörü açısından büyük öneme sahip olan Lisanlı Depoculuk (Lidaş) sistemini hayata geçirerek üreticilere destek olacaklarını söyledi

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığımız ortaklığında çiftçilerin ürünlerinin zayi olmaması için Lisanslı depoculuk yatırımı ile tarım ürünlerinin güvenli ve etkili bir şekilde depolanmasını sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel yapacağımız bu önemli yatırım ile yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Bu yatırım alın terini emeğe dönüştüren üreticilerimizin ürünlerini daha uzun süre saklayabilmelerine imkân sunacaktır. Bölgemiz tarım ve ticaret alanında önemli bir potansiyele sahiptir. Lisanslı depoculuk sistemi, bu potansiyeli daha da artırmak için önemli bir adımdır dedi.

 

Lisanlı depoculuk yatırımı projesinin halkın hizmetine sunulması ile birlikte fiyat istikrarını destekleyici ve tarım sektörünü olumsuz hava karşı korucu önemlerin alınacağının altını çizen Seydişehir Belediye başkan adayı Demirel; aynı zamanda lojistik avantajlar sağlamak kaydıyla ticaretin gelişmesinin önü açılarak bölgemizdeki istihdamın artmasına da katkı sağlayacağız. Bu önemli projenin Seydişehir halkının hizmetine sunulması noktasında bakanlıklarımız ile koordineli bir şekilde çalışmalar yapacağız. Onun içinde güçlü Seydişehir, güçlü Konya, güçlü Ankaradiyerek şehrimize kalıcı hizmetler kazandıracağız dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.