BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR DE AİLENİN KORUNMASI VE KADINA YÖNELİK ŞİDDET TOPLANTISI

 

13 Mart 2024
SEYDİŞEHİR DE AİLENİN KORUNMASI  VE KADINA  YÖNELİK ŞİDDET TOPLANTISI

Ailenin Koruması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme 2024 yılı ilk toplantısı Kaymakam Cevdet BAKKAL Başkanlığında Seyit Harun Maarif Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından 2024 yılı faaliyet planı sunuldu ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak istişarelerde bulunuldu.

5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre verilen Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Yerine Getirilmesi Amacıyla Kurulan Merkezi, İl ve İlçe Koordinasyonların Çalışma Usul ve Esasları Yönergesinin 15.maddesi gereği “İlçe Koordinasyon Toplantısı” Kaymakam Cevdet BAKKAL başkanlığında Seyitharun Maarif Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve ilgili kurumların 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında yürütmüş olduğu çalışmalar değerlendirildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.