BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’de Sahur’da Sıcak Ekmek Poğaça Simit hizmeti

Seydişehir’de yıllardır hizmet veren Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, Sahur’da Sıcak Ekmek Poğaça Simit üretiminin başladığını bildirdi. 

12 Mart 2024
Seydişehir’de Sahur’da Sıcak Ekmek Poğaça Simit hizmeti

Tüm Seydişehir  Halkının Ramaznı Şerifini  kutlayan Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, Seydişehir’de ilki gerçekleştirerek müşterilerine  Sahur’da Sıcak Ekmek Poğaça Simit uygulaması başlattığını söyledi.

Her zaman daha iyi kaliteli hizmet vermek kendilerinin tek dusturu oldugunu ifade eden Kızılcadam, ‘Vatandaşlarımızın sıcak ekmek tüketme taleplerini karşılamak için hizmet anlayışımızı geliştirerek

24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek ağırlıklı çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ürün çeşitlerimizden oldukca memnunlar. Gece 02.00 dan başlamak üzere iftar vaktine adar vatandaşlarımız fırınımızdan sıcak ekmek alabilirler.’’dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.