BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı

Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat İlçemizde yaşayan kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" bir dizi ziyaretle kutladı.  

08 Mart 2024
Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı

Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat İlçemizde yaşayan kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" bir dizi ziyaretle kutladı. 
Abdulkadir  Çat,; "Annelerimize gösterdiğimiz özeni, sevgiyi, anlayışı, hoşgörüyü, hürmeti kadınlarımıza da gösterirsek toplum olarak bu sorunun üstesinden de gelmiş oluruz ve hiç bir problem kalmaz. Bana göre meselenin özü budur" dedi.


Ülkede en fazla sıkıntıyı yaşayanların kadınlar olduğunu belirten Başkan Adayı Çat, Kadına yönelik şiddetin eğitimsizlikten kaynaklandığının altını çizdi.
Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı  Abdulkadir Çat; "Özellikle çocuklarımızı yetiştirmenin en iyi yolunun aileden geçtiğini düşünmeli ve çocuklarımıza örnek olmalıyız. Çocuk ailede ne görürse onu yapacağı için çocuklarımıza örnek olacak davranış ve uygulamalarla onların en iyi şekilde yetişmelerini sağlamalıyız. Bu şekilde de kadına şiddeti aileden başlayarak önleyebiliriz" dedi.
 Abdulkadir Çat; "Sıkıntılardan, problemlerden uzak, sevgi saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, gerekli yasal tedbirlerin alınarak kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulmasını diliyor; Mutluluğumuzu borçlu olduğumuz annelerimizin ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum.  dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.