BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL LAF DEĞİL İŞ YAPMAK İÇİN GÖREVE TALİBİM

Cumhur ittifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparak, hayırlı işler temennisinde bulunarak talep ve isteklerini dinledi. 

01 Mart 2024
BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL LAF DEĞİL İŞ YAPMAK İÇİN GÖREVE TALİBİM

AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe başkanı Kadir Kocabaş, Ülkü ocakları başkanı Yasin Yakar, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte pazarcı esnafı ve çarsı esnafını ziyaret eden Cumhur ittifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde halktan gördükleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade ederek, ‘’ halkımızın bizlere gösterdiği samimiyet ve güler yüz bizlerin çalışma azmini daha da artırıyor. Şehrimizin gönlü güzel insanlarına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Halkımızdan aldığımız güçle inşallah 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağız dedi.

Seydişehir’in hizmetin en güzeline layık bir şehir olduğunu söyleyen Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel şehrimiz için güzel projeler hazırladık. İnşallah hemşehrilerimiz bizlere yetki verdiği takdirde ekibimizle birlikte şehrimizin büyümesine ve gelişmesine katkı sunacak olan projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Laf değil, iş yapmak için kutlu bir yola çıktık. Yapamayacağımız, tutamayacağımız hiçbir sözü halkımıza vermiyoruz. Vermiş olduğumuz sözlerinde sonuna kadar takipçisi olacağız ve yerine getireceğiz. Şahsımın siyasete bakış açışı her zaman halkımızın içinde yer alan bir siyaset anlayışı olmuştur. Biz dün nerde isek bugünde aynı yerdeyiz. Dünde halkımızın içindeydik, bugünde halkımızla birlikteyiz. Her daim vatandaşlarımıza hesap vereceğimizin bilinciyle sadece seçim kazanıp, koltuğumuzda oturmayacağız. Kazandığımız seçimin hakkını vererek ekimizle birlikte şehrimize hizmet etmek, bizlere güvenerek yetki veren insanlarımıza layık olmak için sahada işimizin başında olacağız. Bizim tek bir derdimiz var o da Seydişehir’dir ve şehrin güzel insanlarıdır’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.