BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı

Bakan Uraloğlu, daha sonra Seydişehir'de AK Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. 

27 Şubat 2024
Seydişehir'de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı

 

Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gece gündüz demeden hizmet etmeye, AK Parti belediyeciliği ile vatandaşı buluşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Uraloğlu, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel'in de ilçe için en güzel şekilde çalışacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Alacabel Tüneli yapım çalışmalarına ilişkin bilgi veren Uraloğlu, "Bundan sonra bu tünelin, ben daha yakın takipçisi olacağım, sözünü size veriyorum. En kısa sürede bu tüneli Allah'ın izniyle bitirip sizin gündeminizden çıkaracağız. İnşallah Seydişehir - Bozkır yolunun ihalesini de bu sene yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Seydişehir'deki programda Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel de birer konuşma yaparak, AK Parti'nin merkez ve yerel yönetimiyle kente hizmetlerini değerlendirdi.

Açılış sonrası Uraloğlu ve beraberindeki heyet, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.