BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeniden Refah’ın tavrını biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette" açıklamasını yaptı. 

26 Şubat 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

Sayın Bahçeli kibarlığını bir kez daha gösterdi, çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarınca güller gönderildi, onun yanında yine kendine has estetiği olan bir kalem gönderildiğini söylediler. Doğum yıldönümümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı'nın çalışmalarına dair karşılıklı tebrikleştik. Ben yarın Manisa'da olacağım, 31 Mart'ta kadar bu süreci devam ettireceğiz. 

YENİDEN REFAH AÇIKLAMASI

Yeniden Refah’ın tavrını biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette. Kendileri Yeniden Refah olarak bizden ayrılmış olanları veyahut bize karşı olanları aday olarak çıkardılar. Ben onların adını anmadım.

F-16'YA KİLİTLENMİŞ DURUMDAYIZ

F-35'ten öte F-16'ya kilitlendik. Gerek kongre gerek senato... Görüşmelerimizde F-16'larla ilgili ne gibi adımları atacağımızı konuştuk. Arkadaşlarımızın görüşmelerde bu konu üzerinde ısrarla duruyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.