BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Jandarma komutanına küfreden aday hakkında karar! AK Parti ihraç edecek!

AK Parti'den belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun jandarma komutanına küfretmişti. AK Parti, Altun'un kesin ihraç sürecinin başlatıldığını açıkladı. 

24 Şubat 2024
Jandarma komutanına küfreden aday hakkında karar! AK Parti ihraç edecek!

Niğde'nin Hacıabdullah'ta 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, seçmenlerle yaptığı bir toplantıda Jandarma komutanına hakaret etmişti. AK Parti İl Başkanlığı Altun'un ihracı için harekete geçti.

KESİN İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILDI

Altun'un ettiği küfürün ardından AK Parti Niğde İl Başkanlığı, disiplin soruşturması başlattı.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.