BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALiP DEMİREL’İN KANDİL MESAJI

 

24 Şubat 2024
BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALiP DEMİREL’İN KANDİL MESAJI

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Av.Abdulmuttalip Demirel berat kandil dolayısıyla bir açıklama yayımlayarak Seydişehirliler’in ve tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Demirel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşan Ramazan-ı Şerif'in son habercisi olan ve aynı zamanda af, merhamet ve mağfiret vesilesi olarak kabul edilen mübarek Berat Kandili’ni idrak edeceğiz.

Bu geceler, kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, Allah'ın rızası doğrultusunda hayatımıza yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir. Bu geceler, iyilik, huzur, güven ve merhametin hakim olduğu bir dünyanın inşası, bütün insanlığın manevi diriliş ve ahlaki yükselişi için Kur'an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyye'nin rehberliğinde çalışma sorumluluğumuzu gözden geçirme fırsatlarıdır.

Bu vesile ile Berat Kandilinizi tebrik ediyor, yapacağımız ibadet ve duaların bizleri ümmet olma yolunda istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu gecenin ülkemizin, birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.