BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DEMİREL VE ATALAY'DAN ANKARA'YA ZİYARET

 

15 Şubat 2024
DEMİREL VE ATALAY'DAN ANKARA'YA ZİYARET

Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel ve AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara ziyareti kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilk olarak Enerji Komisyonu Başkanı AK parti Konya milletvekili Ziya Altunyaldız ile görüşen Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel ve İlçe Başkanı Kemalettin Atalay daha sonra Konya Milletvekilleri Orhan Erdem Mustafa Hakan Özer ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret ettiler. 

Ankara ziyaretine ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Cumhur ittifakı Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel Sayın Konya Milletvekillerimize Seydişehir'imizin çözüme kavuşmayı bekleyen sorunları hakkında bilgiler verdik. İlçemizin sorunlarının çözüme kavuşturulması için destek istedik. Kırsal mahallelerimizin doğalgaza kavuşması için yapılması gerekenler üzerine istişarelerde bulunduk. 

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya Milletvekillerimiz ile yaptığımız ziyarette de, İlçemize yapılacak yatırımlar hakkında Sayın Bakanımıza bilgiler vererek uzman doktor atamaları ve Devlet Hastanemizin fiziki şartları hakkında istişarede bulunduk. İlçemizin menfaatine olacak yatırımların hayata geçmesi için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim bu mukaddes şehre vefa borcumuz var. İnşallah halkımız 31 Mart'ta başkanlık yetkisini bize verdiği takdirde mesai kavramı gözetmeden canla başla çalışacağız. 

 Sayın Bakanımıza ve Milletvekillerimize bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakâdan ötürü teşekkür ederiz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.