BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ABDULKADİR ÇAT HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

 

14 Şubat 2024
ABDULKADİR ÇAT HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir ÇAT beraberindeki ekiple birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

Beraberindeki ekiple ilçemiz Kaymakamı Cevdet BAKKAL beyefendiyi makamında ziyaret eden ÇAT'ın Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri de devam ediyor. İlçemizin eksiklikleri, kuruluşların talep ve önerileri ziyaretlerin ana gündemini oluşturuyor. Ayrıca seçilmesi durumunda Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışacağından da bahseden Abulkadir ÇAT bu hususta Sivil Toplum Kuruluşları'nın talep ve önerilerinide dikkate alacağını ifade ediyor. 


Kırsal mahalleler ve şehir merkezinde de çalışmalarını sürdüren ÇAT vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor ve projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.