BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI DEMİREL; EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

AK Parti Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel Genel Müdürlük girişi önünde eylem yapan Eti Alüminyum çalışanlarını ziyaret etti. 

08 Şubat 2024
BAŞKAN ADAYI DEMİREL; EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

AK Parti Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel Genel Müdürlük girişi önünde eylem yapan Eti Alüminyum çalışanlarını ziyaret etti.

Özçelik İş sendikası Seydişehir Şube başkanı Hüseyin Kaban'dan yaşanan sürece ilişkin olarak son gelişmeler hakkında bilgi alan AK Parti Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel; özellikle belirtmek isterim ki işçi kardeşlerimizin haklı davalarında sonuna kadar onların yanındayım. Emekçi kardeşlerimden sağduyulu olmalarını, provakatif eylem içerisine girmek isteyenlerin oyunlarına gelmemelerini rica ediyorum. Burada bir tek işçi kardeşimin saçının teline zarar gelmesini arzu etmeyiz dedi.

Sorunların saygı çerçevesinde ikili ilişkilerle konuşarak çözüme kavuşabileceğini ifade eden AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Demirel; Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Şehrimizin taşının üzerine bir taş koyma gayesiyle verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Tam netleşmediği için fazla detaya girmeden şunu söylemek isterim ki olumlu gelişmeler var. Biz elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Sizler hakkınız olanı alın diye bizler bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağız. İnşallah bu işin tatlıya bağlanacağına yürekten inanıyorum. Alın terini emeğe dönüştüren emekçi kardeşlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Fabrika yönetiminin İşçi kardeşlerimizin talebine kayıtsız kalmayarak maaş zammı konusunda iki tarafında memnun olacağı bir oranda yeniden düzenleme  yapacağına canı gönülden inanıyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.