BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Abdulkadir Çat’tan STK lara ziyaret

 

06 Şubat 2024
Abdulkadir Çat’tan STK lara  ziyaret

31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlerinde Demokrat Partiden  Seydişehir Belediye Başkanlık Adaylığını açıklayan Abdulkadir Çat ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Seydişehir’deki faaliyet gösteren Sivil  Toplum  ziyaret programında  Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Seydişehir Esnaf Odalarını  ziyaret  etti.

“Söz Yeniden Seydişehir’in” sloganıyla seçim çalışmalarına   başlayan  Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar’ı ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Oda   başkanları  ile  bir süre  sohbet   eden Abdulkadir Çat ve   beraberinde   grup  ziyaret  anısına çektirdikten sonra   odalardan ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.