BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AVUKAT Abdulmuttalip DEMİREL

 

06 Şubat 2024
AVUKAT Abdulmuttalip DEMİREL


İletişim Bilgileri:

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1992

Doğum Yeri: Konya / Seydişehir

Telefon: 0 532 419 55 97

E-posta: [email protected]


Eğitim:

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Hukuk Fakültesi (Tam Burslu). Mezuniyet Tarihi: 2016

Mahmut Esat Anadolu Lisesi. Mezuniyet Tarihi: 2010

Seydişehir Atatürk İlköğretim Okulu.Mezuniyet Tarihi: 2006


Mesleki Deneyim:

Serbest Avukatlık. Başlangıç Tarihi: 2016


Siyasi ve Sosyal Aktiviteler:

Ak Parti İlçe Teşkilatı

Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcılığı (2017-2019)

 

İlçe Seçim Kurulu

Asil Üyelik (2017 - Devam Ediyor)


Sivil Toplum Kuruluşları:

Seydişehir TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı)Kurucu ve Başkan (2017 - Devam Ediyor)

Seydişehir Gençlik DerneğiBaşkan Yardımcısı

Seydişehir İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı)Yönetim Kurulu Üyesi

Seydişehir CihannümaYönetim Kurulu Üyesi


Kişisel Bilgiler:

Medeni Durumu: Evli ve iki çocuk babası


Hedefler ve Değerler:

Sosyal hayat ve siyasetle iç içe geçen bir yaşam sürdürerek, halkımızın ve özellikle gençlerimizin  daha aydınlık bir geleceğe ulaşmalarına katkıda bulunmayı hedefliyorum. Disiplinli, ekip çalışmasına inanan, takım ruhunu önemseyen bir birey olarak, toplumsal kalkınma ve adalet alanlarında etkin rol almayı amaçlıyorum.


Bu özgeçmiş; deneyimlerimi, eğitim geçmişimi ve sosyal sorumluluk projelerimdeki liderlik yeteneklerimi vurgulamak amacıyla düzenlenmiştir.Formun Üstü

 

 

16 Şubat 1992 tarihinde Konya'nın güzel ilçesi Seydişehir'de dünyaya gözlerimi açtım. Seydişehir'in sıcak ve samimi atmosferinde, ev hanımı Sevgi Hanım ve işçi Mustafa Demirel'in sevgi dolu ailesinin bir parçası olarak büyüdüm. Üç kardeşiz; ablam Saliha, kardeşim Sinan ve ben. Beste Hanım'ın eşiyim, gururla iki çocuğun babalığını yapıyorum.

 

İlk v ortaokulu Seydişehir Atatürk İlköğretim Okulunda tamamladım. Lise eğitimimi ise Mahmut Esat Anadolu Lisesinde tamamladım.Ardından, hayalini kurduğum hukuk alanında eğitim almak üzere Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesine tam burslu olarak kabul edildim. 2016 yılında derece ile mezun oldum ve serbest avukatlık mesleğine adım attım.

 

Siyasi ve toplumsal katkılarımı ise Seydişehir Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda 2017-2019 yıllarında yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak sürdürdüm. Aynı zamanda, 2017 yılından bu yana ilçe seçim kurulu asıl üyesi olarak görev aldım.

 

Gençlik yıllarımdan itibaren sosyal hayat ve siyasetle iç içe geçen bir yaşam sürdürdüm. Sivil toplum kuruluşlarında disiplin ve ekip çalışmasının önemini benimseyerek, Seydişehir TÜGVA'nın kuruculuğunu üstlendim ve hala başkanlık görevini sürdürüyorum.

 

Ayrıca, Seydişehir Gençlik Derneğinde Başkan Yardımcısı olarakSeydişehir İHH'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak ve Seydişehir Cihannüma'da Yönetim Kurulu Üyeliği gibi aktif görevlerde bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu süreçte kazandığım deneyimler ve değerlerle gençlerimizin daha aydınlık bir geleceğe ulaşmalarına katkı sağlamak için çaba harcamaya devam ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.