BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Depremlerde hayatını kaybedenler Seydişehir'de dualarla anıldı

 

06 Şubat 2024
Depremlerde hayatını kaybedenler  Seydişehir'de dualarla anıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler, Seydişehirde dualarla anıldı.

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin yıldönümü vesilesiyle Müftülüğümüzce İlçemiz Seyyid Harun Veli Camii’nde Sabah Namazı Buluşması tertip edildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile manevi rehberlerimiz ve Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü’nün rehberliğinde gençlerimizin de iştirak ettiği Sabah Namazı Buluşması, İlçemiz Merkez Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Yâ-Sîn okunması ile başladı. İlçe Müftüsü Adem BEBEK’in kıldırdığı sabah namazını müteakip, Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerimiz, din görevlilerimiz ve cemaatimizin okudukları tüm hatimlerin duası yapıldı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği program sonunda Müftülüğümüz tarafından ikramlarda bulunuldu.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet, makamları âlî olsun. Ailelerine ve Milletimize Allah metanet lütfetsin. Her türlü afet ve musibetten muhafaza eylesin.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.