BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Yerlikaya üzücü haberi verdi: Kaymakam evinde ölü bulundu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bugün Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulunduğunu duyurdu. 

05 Şubat 2024
Bakan Yerlikaya üzücü haberi verdi: Kaymakam evinde ölü bulundu!

Acı olay Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Artvin Kemalpaşa Kaymakamı iken 23 Ağustos 2023 tarihinde Ekinözü'ne atanmış, 7 Eylül 2023'te de Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesine gelerek göreve başlayan 31 yaşındaki Mesut Coşkun, evinde ölü bulundu.

Yaşanan olayın ardından sağlık ekiplerince Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis ekipleri olay ile ilgili çalışma başlattı.

Kaymakamın bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi.

"BAKAN YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI"

Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya platformu "x" hesabı üzerinden yaptığı yazılı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

"Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

KAYMAKAM MESUT ÇOŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkalenin Balışeyh ilçesinde dünyaya gelen Çoşkun, İlk, Orta ve Lise öğrenimini memleketi Kırıkkale’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. 2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Ağrı- Doğubayazıt ve Trabzon- Beşikdüzü ilçelerinde kaymakam refikliği stajı yaptı. Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajı yaptı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığınca düzenlenen 107.Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile tamamladı. Sırasıyla Kastamonu-İhsangazi ve Artvin - Kemalpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. 23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ekinözü Kaymakamı olarak atanan Mesut Coşkun 07 Eylül 2023 tarihi itibari ile ilçedeki görevine başladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.