BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Tekin'den "yeni müfredat" açıklaması: Yakın zamanda paylaşacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Yap boz tahtasına dönen müfredatın yeniden değişeceğini ve yapılan değişikliklerin yakın zamanda duyurulacağını açıkladı. 

04 Şubat 2024
Bakan Tekin'den "yeni müfredat" açıklaması: Yakın zamanda paylaşacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimde müfredat değişikliğine gidileceğini ifade ederken "Yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız" duyurusunda bulundu.

Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Ankara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredatla ilgili "Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı." diye konuştu.

 

"YAKIN ZAMANDA PAYLAŞACAĞIZ"

Müfredatla ilgili bu konuda çalışmalar yapıldığı ifade eden Tekin "Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.