BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Prof. Muşmal, Yeniden Refah Partisi’nin adayı oldu

AK Parti’den Beyşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, dün istifasını sunmuştu. Muşmal, bugün Yeniden Refah Partisinin Beyşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. 

02 Şubat 2024
Prof. Muşmal, Yeniden Refah Partisi’nin adayı oldu

AK Parti’nin Konya İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklandığı gün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Aday adayları arasında yer alan ve dün istifa ettiğini duyuran Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Yeniden Refah Partisi’nin Beyşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Muşmal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aziz hemşerilerimizin teveccühü, Yeniden Refah Partisi Beyşehir ilçe Başkanımız Ömer Ceylan ve Konya İl Başkanımız Temel Peker Bey'in teklifleri ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey'in tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan Adaylığımızın aziz şehrimize ve siz kıymetli hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Kazanan Beyşehir olacak, kazanan bu şehrin evlatları olacaktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.