BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE YABAN TEKESİNİ VURUP BOYNUZLARINI BIRAKIP GİTTİLER.

SEYDİŞEHİRDE YABAN TEKESİNİ VURUP BOYNUZLARINI BIRAKIP GİTTİLER. 

01 Şubat 2024
SEYDİŞEHİRDE YABAN TEKESİNİ VURUP BOYNUZLARINI BIRAKIP GİTTİLER.

 

 Seydişehir de doğaseverler Seydişehir Antalya yolu üzerinde doğa yürüyüşü için gittikleri bölgede yakın  zamanda   bırakılmış   yaban keçisi    boynuzları   buldular.

Yakından incelediklerinde   boynuzların  yakın zamanda   vurularak  gövde  kısmının  alınıp  bırakılan  bir yaban  tekesine ait  olduğunu  tespit  ettiler.

Hemen olayı Milli  parklara  bildiren  doğaseverler Seydisehirhabere  açıklamada   bulundu.  Açıklama  yapan Sebidoster Dağcılık Başkanı   “Bizim  Derneğimizin amacı doğayı yaban hayatını  korumak   Seydişehir Bölgesinin  dağlarını  taşlarını  tanımak  ve  tanıtmak.

Bu amaçla     her hafta  sonu   bölgede  yürüyüşler  keşifler  gerçekleştiriyoruz.

Bu  haftaki  etkinliğimizde Seydişehir Antalya  yolu üzerinde Doğada Yeni Vurulmuş Yaban Keçisi  boynuzları   bulduk Bölgemizde  bu eşsiz  güzelliklere  sahip çıkma adına  hemen  Milli Parkları  aradık  sağ olsunlar  kısa zamanda  olay yerine geldiler.   Bölgede bulduğumuz  boynuzları  kendilerine Teslim Ettik. Biz doğaseverler  olarak   bölgemizde  sayısı çok az  olan Yaban Hayatına Namlunu Değil Lensini Doğrultun Parolamız Olmalı diyoruz. Bunlar   bizim  güzelliklerimiz. Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.