BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YENİCAMİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI RAMAZAN ÇEVİK

 

01 Şubat 2024
YENİCAMİ   MAHALLESİ  MUHTAR  ADAYI RAMAZAN ÇEVİK

1961 Seydişehir doğumluyum. 27 yıldır Yeni Camii Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Evliyim ve 2 çocuğum var. Seydişehir Belediyesi Su Arıza Servisinde 17 yıl ilçemize hizmet ettim. Rahmetli Babam Kadayıfçı Salih Çevik’ten el aldığım ve ailemizin tanınmasında da öncü olan mesleğimiz Kadayıf tezgahını 25 yıl işleterek ilçemiz ve çevre ilçelerimize kadayıfın en lezzetlisini ve kalitelisini ulaştırmak için çalıştım.2006 yılında ilçe belediyemizden emekli olduktan sonra, şehrimizde su tesisatçısı olarak kendime ait dükkanı işlettim. İlçemizdeki T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun yapımını üstlenen yüklenici firma tarafından gelen iş teklifi sonucunda 10 yıl Mekanik Formen olarak ülkemizin çeşitli illerinde milletimizin hizmetinde uzun yıllar kullanılacak kamu binalarının inşaatlarında görev aldım. 
Eski bir belediye çalışanı olarak; Belediye hizmetlerinin ve diğer kamu hizmetlerinin, mesleki kariyer ve tecrübelerimi muhtarlık ile entegre ederek mahallemizde daha verimli kullanılmasını ve daha yaşanabilir, adı gibi daha yeni ve daha yeşil bir mahalle olması için siz saygıdeğer mahalle sakinlerimizin 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimlerinde, Mahalle Muhtarlığı için oylarınıza talibim. 
Hepinizi hürmetle selamlar saygılarımı sunarım.
Ramazan ÇEVİK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.