BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yeni: Ekran paylaşımı artık WhatApp'ta

Bundan böyle görüntülü aramalarda ekranınızı paylaşabilir ve birlikte daha da fazlasını yapabilirsiniz. 

30 Ocak 2024
Yeni: Ekran paylaşımı artık WhatApp'ta

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın aldığı yeni güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık görüntülü görüşme esnasında ekran paylaşımı yapabilecek.

Zoom, Microsoft Teams ve Google Meet gibi uygulamalarda bulunan ekran paylaşma özelliği artık WhatsApp’ta da yer alıyor. Bu güncellemenin oldukça geç kalınmış bir güncelleme olduğu ve WhatsApp’ın rekabette biraz geri planda kaldığı ifade ediliyor. Lakin uygulamanın küresel çapta en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olması nedeniyle avantajlı bir konumda olduğu görülüyor.

Güncelleme özellikle çalışanların iş akışı için hızlı bir şekilde belge paylaşımı yapmasına imkan tanıyor. Bunun yanı sıra paylaşılması mümkün olmayan belgeler üzerine konuşmak cihazda bulunan herhangi bir sorunun çözümü için uzaktan destek sağlamak, gibi konularda da WhatsApp ekran paylaşımının yoğun bir şekilde kullanılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.