BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK PARTİ İLÇE ADAYLARINDA SONA DOĞRU

AK PARTİ İLÇE ADAYLARININ AÇIKLAMSINDA SONA DOĞRU 

23 Ocak 2024
AK  PARTİ İLÇE ADAYLARINDA  SONA  DOĞRU

Konya Büyükşehir adayını netleştiren Ak Parti'de sırada ilçe adaylarının açıklanması var. Ankara’da parti genel merkezinde bugün gerçekleştirilecek toplantılar sonrası aralarında Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinin de bulunduğu ilçe adaylarının kesinlik kazanması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı toplantılarda ilçe adayları üzerinde çalışıldığı öğrenilirken, Konya ilçe adaylarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Şubat ayının ilk haftasında ise tüm adayların netleşmiş olması planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genel Merkezi'ndeki mesaisini sürdürdü. Erdoğan’ın başkanlık yaptığı üst kurul toplantısında aralarında Konya’nında bulunduğu Ankara, Gaziantep, Van ve Adana’nın ilçe belediye başkan adayları ele alındı. 
YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE İTTİFAK OLACAK MI?
Ak Parti'de Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile de ittifak görüşmeleri sürüyor.
SEÇİM BEYANNAMESİ 30 OCAK'TA
Ak Parti seçim beyannamesini ise 30 Ocak’ta Ankara’da açıklayacak. Beyannamede partinin yol haritası seçmene anlatılacak.
8 başlıktan oluşan beyannamenin depreme dirençli güvenli şehirler temasıyla sunulması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.