BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Eski Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit ilçeye hizmet için yola çıktığını, ilçeyi çok iyi tanıdığını, sorunları ve ihtiyaçları çok iyi bildiğini ifade etti. 

23 Ocak 2024
Seydişehir Eski   Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Regaip Ahmet Özyiğit, “Hizmet” vurgusu yaptı. Altınova’nın ilini gen hızlı gelişen ve gelişime en açık ilçesi olduğunu ifade etti. Sanayisi, tarımsal üretimi ve turizmi ile büyük potansiyelleri bünyesinde barındıran bir ilçe olduğunu ifade eden Özyiğit amacının bu güzide ilçeye hizmete etmek olduğunu dile getirdi. Altınova Belediye Başkanlığını kazanarak bugüne kadar sürdürülen başarılı hizmetleri AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği döneminde sürdürmek istediğini vurgulayan Özyiğit, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’un da destekleri ile Altınova’da belediye başkan adayı gösterilmiş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Altınova’yı sorunları, eksikleri ve bu sorunların ortadan nasıl kaldırılacağını biliyorum. Belediyemizin Altınova Belediye Başkanımız Sayın Metin Oral yönetiminde ilçemiz için yaptığı başarılı çalışmaların ve hizmetlerin kesintiye uğramadan sürmesi ve Altınova Belediyesi’ne yeniden AK Parti bayrağının çekilmesi için olanca gücümüzle çalışacağız. Elbette çıktığımız bu yolda en büyük destekçimizin aziz Altınova halkı olduğunu da bilerek, ilçemize kazandırılan hizmetleri bizim nasıl sürdüreceğimizi ve tuğla üzerine nasıl tuğla koyacağımızı anlatacağız. Projelerimiz hazır. Bu projelerimizi de kısa süre içerisinde ilçe halkımızla paylaşacağız” dedi.

Regaip Ahmet Özyiğit kimdir ?

Regaip Ahmet Özyiğit, 1979 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2001 yılında Balıkesir Dursunbey ilçesinde Kaymakam vekili olarak görevine başladı.

Trabzon Şalpazarı, Diyarbakır Hazro, Gümüşhane Şiran, Yozgat Şefaatli ilçelerindeki Kaymakamlık görevlerinin ardından İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü olarak görev yaptı.
Konya Seydişehir Kaymakamlığı görevinde iken Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı. Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Ekonomi Bakanlığına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, Kültür ve Turizm Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlardan sorumlu olan Vali Yardımcısı Özyiğit, İngilizce bilmekte, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.