BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Meteorolojiden Konya’ya kar müjdesi!

Kara hasret kalan Konyalılar, yağış bekliyor. Meteorolojiden ise müjdeli haber geldi. Tahminde kar yağışı için o gün işaret edildi. 

19 Ocak 2024
Meteorolojiden Konya’ya kar müjdesi!

Ocak ayının ortasında da Konya henüz karla buluşmadı. Vatandaşlar ise gözlerini tahminlere çevirdi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya için yağış tahminlerini açıkladı. Paylaşılan verilere göre, bugün hava çok bulutlu, en düşük hava sıcaklığı 1 derece iken en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olacak. Gün içerisinde herhangi bir yağış beklenmiyor. 18 Ocak Perşembe, 19 Ocak Cuma ve 20 Ocak Cumartesi günleri de havanın çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
21 Ocak Pazar günü hava yağmurlu, en düşük hava sıcaklığı 7 derece iken en yüksek hava sıcaklığı 9 derece olacak. 22 Ocak Pazartesi ise Konya genelinde kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 2 ile 4 derece arasında olması tahmin ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.