BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti’nin Konya Büyükşehir adayı yarın belli oluyor

AK Parti, 17'si büyükşehir toplam 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın (18 Ocak 2024) aday ismi açıklayacağı iller arasında Konya da yer alıyor. 

17 Ocak 2024
AK Parti’nin Konya Büyükşehir adayı yarın belli oluyor

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim yaklaşırken, AK Parti'de hazırlıklar devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısı 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Konya, Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak.

Kulislerde Konya’da Uğur İbrahim Altay, Ankara’da Turgut Altınok, İzmir’de ise Hamza Dağ isminin duyurulacağı konuşuluyor.

Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.