BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KIZILAY SEYDİŞEHİR ŞUBESİNDEN 2. İLK YARDIM EĞİTİMİ

 

17 Ocak 2024
KIZILAY SEYDİŞEHİR ŞUBESİNDEN 2. İLK YARDIM EĞİTİMİ

Kızılay Seydişehir Şube Başkanlığı, daha önce başlatmış olduğu İlk Yardım Eğitiminin 2.’sini düzenledi.

                Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Abdullah EROĞLU “İnsanlarımızın özellikle, doğal afet, kaza, v.b. karşılaşacakları olağanüstü durumlarda, ne yapacakları konusunda bilgi ve donanımlarını artırmak amacıyla Şube olarak sık sık kurslar düzenlemekteyiz.

                08.01.2024 – 12.01.2024 tarihleri arasında Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, isteyen vatandaşlarımız ve gönüllülerimizden oluşan bir grup kursiyerlerimize de, Sağlık Meslek Lisesi binasında 2. İlk Yardım Kursumuzu tamamladık.

                Bu konuda yardımcı olan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile binayı tahsis ederek doküman ve materyallerden yararlandıran Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğümüz ile eğitimimizi veren  öğretmenimiz ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz.

                Kursa katılan kursiyerlerimize de ayrıca teşekkür ederim.

                Bu kurslarımız sürekli yapılacak olup, katılmak isteyen vatandaşlarımız, şubemize uğrayarak kayıt başvurusunda bulunabilirler.”

                Ayrıca Kızılay Genel Merkezimizce düzenlenen “CANDAN BAĞLIYIZ” sloganıyla başlatılan kan bağış kampanyasına katılarak kan vermeye ve hayat kurtarmaya katılmanızı istiyoruz. Bir birimizi tanımasak da kan dostu olmaya ve milyonlarca kan bekleyen insanları hayata bağlayalım.

                Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, İsrail zulmü altında yaşam zorluğu çeken Gazze’li kardeşlerimize, nakdi bağışları Şube olarak da kabul etmekteyiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.