BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ŞEHİT EVLADINDAN BASIN AÇIKLAMASI.

 

15 Ocak 2024
ŞEHİT  EVLADINDAN BASIN AÇIKLAMASI.

Birçok noktada ülkemiz, bayrağımız, Türk milletinin huzur ve güven içinde yaşaması için canlarını göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız, vatan size minnettardır. Ayağınıza taş değmesin. Bizler, bu kutsal görevi sizlere devretmiş  silah arkadaşlarınız olarak duyuruyoruz. Her göreve hazır ve talibiz." 

Güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmayacağını, adaletin tesis edilemeyeceğini ve refahın gerçekleşemeyeceğini 

"Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz şekilde mücadele eden Milli Savunma Bakanlığımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz. Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.