BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Reğaib Gecesinde Eller Semaya Diller Duaya Açıldı

 

12 Ocak 2024
Seydişehir'de Reğaib Gecesinde Eller Semaya Diller Duaya Açıldı

Seydişehir'de Reğâib Gecesi'nde camiler doldu taştı. İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen Reğaib Kandili Özel Programı tarihi Seyyid Harun Camiinde gerçekleştirildi.

Cemaatin yoğun ilgi gösterdiği program, İlçe Müftüsü Adem Bebek'in yatsı namazı öncesi yapmış olduğu vaazla başladı. Namaza rağbet göstermek gerektiğine değinen Müftü Bebek, cemaatle namazın özellikle Yatsı ve Sabah Namazının cemaatle kılınmasının önemli olduğunu vurguladı. Filistin Gazze’de İsrail’in Müslüman kardeşlerimize yapmış olduğu soykırımdan da bahseden Bebek; “Düşmana karşı daima bilgili ve uyanık olmalı ve birliğimizi muhafaza etmeliyiz.” dedi.

Yatsı namazını müteakip din görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, salavât, tekbir ve ilahilerden sonra İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua ile program sona erdi.

Namaz çıkışında Seydişehir Belediyesi tarafından vatandaşlara ikramlar yapıldı.

HANIMLAR İÇİN REĞAİB GECESİ PROGRAMI TERTİP EDİLDI

Üç ayların rahmet esintilerinin ilk tecellisi olan Regaib Kandili münasebetiyle Seydişehir İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Birimi tarafından Şehit Ahmet Erol Camii’nde hanımlara yönelik kandil özel program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik vaizi Hatice Kabak tarafından yapılan sohbet, ilahiler ve salavat-ı şerifelerin okunmasını müteakip yapılan dua ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.