BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MHP, Konya’da 3 belediye başkan adayını ilan etti

MHP, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 55 başkan adayını daha açıkladı. Listede Konya’dan 3 isim yer alıyor. 

11 Ocak 2024
MHP, Konya’da 3 belediye başkan adayını ilan etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik stratejisini güçlendirmeye devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın liderliğindeki parti, daha önce duyurduğu 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarına ek olarak, Konya'dan 3 yeni ismi daha açıkladı.

Konya'nın Akören ilçesinde mevcut başkan İsmail Arslan, Akören Belediye Başkan adayı olarak MHP'nin tercihi oldu. Ayrıca, Halkapınar ilçesinde görev yapan mevcut başkan Mehmet Bakkal, Halkapınar Belediye Başkan adayı olarak MHP'nin güvendiği isimlerden biri olarak belirlendi.

Ereğli ilçesinde ise Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı merakla bekleniyordu. MHP'nin açıkladığı listede, Ereğli Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Hüseyin Oprukçu'nun ismi yer aldı. Bu tercih, Cumhur İttifakı'nın Ereğli'deki iddialı duruşunu güçlendirmeye yönelik stratejik bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Listede Konya’dan 3 belediye başkanının ismi yer aldı.

25

KONYA/AKÖREN

BÜYÜKŞEHİR İLÇE

İSMAİL ARSLAN

26

KONYA/EREĞLİ

BÜYÜKŞEHİR İLÇE

HÜSEYİN OPRUKÇU

27

KONYA/HALKAPINAR

BÜYÜKŞEHİR İLÇE

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.