BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Alacabel'de kar yağışı başladı

 

10 Ocak 2024
Alacabel'de kar yağışı  başladı

Seydişehir Antalya  Karayolunun 1825 Rakımlı Alacabel  mevkisinde kar  yağışı  başladı  bölgede  kar   kalınlığı  5-10 santimetre   ulaştı.

Karayolları ekipleri, yoğun kar yağışına rağmen ulaşımın aksamaması için önlem alıyor.
Seydişehir Antalya kara yolunda aralıklı olarak başlayan kar yağışı, özellikle bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye kadar ulaşırken, Karayolları Alacabel ekipleri, çok sayıda iş makinesi ile yoğun kar birikintilerini temizleme çalışmalarına hız verdi.

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, 22.00 sıralarında durdu ancak gündüz saatlerinde tekrar başlayarak aralıklarla devam etti. Karayolları Alacabel ekipleri, trafik akışında herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve güvenli bir yolculuk sağlanması amacıyla yoğun çaba sarf ediyor. Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri, sürücülerden özellikle zincir bulundurmalarını ve dikkatli bir şekilde seyahat etmelerini istedi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmamış olup, kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Trafik durumunda herhangi bir değişiklik olması halinde sürücülere anlık bilgilendirme yapılacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.