BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP İlçe Başkanından Seyyidharun Camii Çevresindeki yapılan düzenlemeye eleştiri

CHP İlçe Başkanı Orhan Özelden Seyyidharun Camii Çevresindeki yapılan düzenlemeye eleştiri 

09 Ocak 2024
CHP İlçe Başkanından Seyyidharun Camii  Çevresindeki  yapılan  düzenlemeye  eleştiri

Sevgili Seydişehirli hemşerilerim; Burası tarihi Seyyit Harun cami çevresi ve bağlı yolların farklı günlerde, gündüz saatlerindeki çektiğimiz resimleridir. Bu proje; Seydişehir ve Konya Büyükşehir Belediyesinin, Seydişehir için sözde marka ve umut projesi idi. Uzun yıllardır çalışıldı. Yüzlerce milyon harcandı. Tarihe ve Kültüre önem veren bir kişi ve CHP'nin de İlçe Başkanı olarak bende projeyi merak ve heyecanla takip ettim. Gördüm ki, projenin amacına hizmet edemediğini, resimlerde göründüğü gibi ne bir araç, nede insanların buraya girmediğini; hatda itfaiye, yada ticari bir aracın dahi buraya giremeyeceğini gördüm. Beyşehir Eşrefoğlu Cami ve Akşehir Nasrettin hoca türbe düzenlemelerinin güzelliğini de gördükten sonra, buraya bir turist arabasının dahi yaklaşamıyacağını görmek, adeta içimi sızlattı. Bunca emek ve masrafa yazıktır, günahtır dedim.

Daha da kötüsü; Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu ile bir kaç gündür bu bölgede yaptığımız ziyaretlerde, esnafın tamamının kan ağladığını, bu proje' nin yeniden düzenlenmesini, aksi halde dükkanlarını kapatacaklarını, yada bölgeyi terk edeceklerini adeta haykırdılar.

Maalesef Seydişehir Belediyesi, Eski garajdaki beton yığını ile oluşturduğu trafik kargaşası ve ucubeden sonra, Seydiharun Camii etrafı düzenleme projesi ile de iş bilmemezliliğin bedelini Torosların incisi güzel şehrimize ağır ödetmişlerdir. Bu yanlışlar, maalesef ilçemize ve geleceğimize onarılması güç yaralar olarak geçecektir. Keşke vakti ile işin uzmanları ve STK ile görüş alış verişinde bulunulsa idi. Tabiki takdir Seydişehir halkınındır...!!!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.