BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZZE İÇİN SEYYİDHARUN VELİ CAMİSİNDE SABAH NAMAZI SONRASI DUA EDİLDİ.

 

01 Ocak 2024
ŞEHİTLERİMİZ  VE  GAZZE İÇİN SEYYİDHARUN  VELİ CAMİSİNDE  SABAH NAMAZI SONRASI  DUA EDİLDİ.

2024Yılının ilk  Sabah  Namazında  Seydişehirli   vatandaşlar  Seyyid Harun Veli Camisinde Sabah Namazı Sonrası Şehitlerimiz  ve Gazzedeki kardeşlerimiz  için dua etti.
Seydişehir ilçe Müftülüğünün  daveti ile 2024 yılının ilk  sabah  namazında Seyyid Harun Veli Camisinde   buluşan  yüzlerce  kişi  Sabah  namazını  kıldıktan sonra İlçe Müftüsü Adem Bebek'in  okuduğu  dauaya  amin dedi. Başta  terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Askerlerimiz  ve Filistin'de hayatını kaybeden kardeşlerimiz  olamak  üzere  tüm Dünya Müslümanları için   Kur'an-ı Kerim okundu ve  dua edildi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek "Şehitler için, mazlumlar için, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetleri, askerlerimiz, polislerimiz başta olmak üzere uzun zamandan beri büyük bir zulüm altında olan Kudüs, Filistin, Mescid-i Aksa Müslümanlarına ve şehitler için 2024 ilk  sabah Namazında    davetimize icabet  edenlere kardeşlerimize  teşekkür ediyoruz ." diye konuştu.

DUANIN  TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.