BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Süper Kupa krizi! Galatasaray ve Fenerbahçe maçı iptal edildi

 

29 Aralık 2023
Süper Kupa krizi! Galatasaray ve Fenerbahçe maçı iptal edildi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan Riyad'da bu akşam oynanması beklenen Süper Kupa Finali öncesinde krizi yaşandı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finali iptal edildi.
Süper Kupa krizi! Galatasaray ve Fenerbahçe maçı iptal edildi
2022-2023 sezonunda Trendyol Süper Lig'i zirevede tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynayacağı Süper Kupa finali öncesi pankart krizi yaşandı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son kazananı Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği mücadele öncesi büyük belirsizlik söz konusuydu. Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek iki takımın kafileleri, maça dakikalar kala konakladıkları otelden ayrılmadı.

TFF BAŞKANI VE KULÜP BAŞKANLARI GÖRÜŞTÜ
Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. TFF'nin konakladığı otele gelen kulüp başkanları, TFF yetkilileri ile son durumla alakalı toplantı gerçekleştirdi. Kriz aşılamadı, maça dakikalar kala takımlar stada gitmedi.

İPTAL EDİLDİ
Son dakika bilgisine göre; Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi.

Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa Finali’ne çıkmama kararı aldı.

Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıktı. İki kulübün geç saatlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

Bu gelişmelerin ardından karşılaşmayı tribünden takip edecek olan taraftarlar stadı terk ettti.

ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ortak açıklama yapacağı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.